De boardroom dynamiek houding, gedrag, openhartigheid en inspectie Checklist | Boardroom

Visualiseer dezelfde bestuurskamer ongeveer een uur vóór een bestuursvergadering. Er is een lange, ovale tafel. Elke directeur wacht dezelfde goed georganiseerde stapel rapporten. Koffie ben aan het brouwen, het Deense is uitgepakt. Het is erg stil. Alles is klaar om erbij gaan. Visualiseer nu hoeveel er gebeurt als de deur opengaat. Terwijl iedere persoon binnenkomt, verandert het chemie met de ruimte. Sommige brengen een voor de hand liggende energie. Anderen brengen een ingetogen kalmte. Sommigen lichten de kamer op. Anderen kunnen de uitzetten. Ofschoon de aanwezigheid of afwezigheid van beslist persoon beslist belangrijke invloed kan hebben op het dynamiek betreffende de boardroom, is iedere board een sociale onderneming die de collectieve eigenheid van haar leden op zich neemt. Verder bezit iedereen beslist rol bij spelen – en hoe deze onderdelen spelen, hangt af betreffende immateriële dingen in de boardroom die niets kunnen word aangeraakt, echter die er gerust voelbaar zijn. Tezamen genomen kunnen die immateriële dingen een bord op beslist van het twee paden nemen. Beslist bord moet vastlopen plus zijn wielen draaien. Ofwel een board kan meer grip krijgen door het ABC van corporate governance erbij herkennen plus te administreren. Van directeuren en leidinggevenden tot stakeholders en consumenten, vrijwel allemaal is bij de een of verschillende manier geraakt door het overwegingen met het bestuur van beslist bedrijf. Tegenwoordig is daarginds veel erbij overleggen. De dynamische krachten van globalisering, technologie en demografie plus een moeilijk economisch weer zijn samengekomen om de handelswereld drastisch te hervormen. Ik ben er nochtans van overtuigd dat de besturen met vandaag de uitdagingen betreffende onze spoedig veranderende zakelijke omgeving het hoofd beheersen bieden door enkele eigen dynamische krachten samen erbij brengen – de ‘ABC’s van corporate governance’.

management board

Boardroom (vergaderruimte) Checklist voordat inspectie & Board management software

 • Is meubels plus apparatuur kompleet functioneel en in goede staat?
 • Zijn jaloezieën en gordijnen volledig functioneel en bij management board goede positie?
 • Is toegang plus uittredingen onbelemmerd?
 • Word afvalcontainers geleverd en geleegd?
 • Bestaan de limieten voor kamerbezetting en veilige zitplaatsen heerlijk?
 • Houdt de stoelentelling binnen het bezettingsgrens met de kamer?
 • Bestaan er licht verkeerd geplaatste / kapotte / losse / niet-plaats lensdeksels of plafondtegels?
 • Zijn plafondtegels vrij van water en / alsof roestvlekken plus / ofwel overmatig vuil?
 • Zijn muren, vloeren, plafonds en / alsof vloerbedekkingen bij goede staat?
 • Is het tapijt in juiste staat plus niet beroerd versleten ofwel gescheurd?
 • Zijn hangende kasten, alleenstaande boekenkasten plus aan de muur bevestigde planken bevestigd aan de bouwoppervlakken door te gezicht dat ze omvallen?
 • Worden verlengsnoeren gebruikt indien een permanente oplossing vanwege een gebrek aan stopcontacten? (Neem contact op aan de helpdesk van Facility en aanleiding een serviceaanvraag als daar meer verkooppunten nodig zijn).
 • Is de koorden en pluggen in goede staat?
 • Zijn deuren van hout, wanden, plafonds of tapijten vrij met elektriciteitskabels?
 • Zijn er multi-outletstrips aangesloten op meerdere multi-outletstrips? Ofwel zijn eventuele verlengsnoeren aangesloten op meerdere verlengsnoeren?
 • Weergeven elektrische apparaten ondertekenen van oververhitting? (dwz snoeren of apparatuur mogen niet heet aanvoelen)
 • Ben er sprake van overmatige opslag van brandbare troep? (bijv. behang, hout, etc. )

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.